Maliny i biała czekolada to wyjątkowo udane połączenie, które sprawdzi się zarówno w deserach, jak i w kubku z kawą. Ta malinowa „nie-mocha” – ponieważ zamiast kakao używamy tu białej czekolady – to wspaniały kawowy deser, idealny do delektowania się podczas jesiennych wieczorów. Słodka, aksamitna biała czekolada doskonale równoważy kwaskowatość malin, tworząc zbalansowany i wyrafinowany napój.
Spróbuj i zrób sobie dobry październik!
Przepis
Syrop malinowy:
Przygotowanie:
Mocha:
Przygotowanie:
Wilfa Uniform Evo to ewolucja młynka, którego poprzednik – Wilfa Uniform+ – od swojej premiery…
Coraz częściej obok japońskiej matchy stoi chińska. Czy naprawdę to, skąd pochodzi, ma aż takie…
A gdyby tak kuchnia tej jesieni pachniała hojichą? Pisaliśmy już trochę o hojicha latte, ale…
Drip it, baby! Dripper to prawdopodobnie najpopularniejsze urządzenie do parzenia kawy filtrowanej, definiujący niejako całą…
Zbliżamy się do tej magicznej pory roku, kiedy zostawiamy w spokoju kostki lodu i witamy…
Kot w worku? Nie u nas! Przygotowaliśmy selekcję ziaren, które sprawdzają się zawsze - niezależnie…
Ta strona używa cookies.
Więcej