1
- 4 produktów z 4 dostępnych
Kafar - Brazylia Monte Carmelo Natural Espresso 250g
Producent: Kafar
Data palenia: 03.03.2024
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Brazylii, wypalona w gliwickiej palarni Kafar. Palona w ciemnym stopniu, idealna do ekspresu ciśnieniowego i kawiarki. W jej smaku można wyczuć nuty czekolady deserowej, toffi i suszonych owoców. Pełne, gładkie body.
Kraj pochodzenia kawy: Brazylia
Farma: Monte Carmelo i Chapadao de Ferro
Metoda obróbki: Natural
Kafar - Gwatemala Acatenango La Esmeralda Washed Espresso 1kg
Producent: Kafar
Data palenia: 13.02.2024
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Gwatemali, wypalona w gliwickiej palarni Kafar. Palona w ciemnym stopniu, idealna do ekspresu ciśnieniowego i kawiarki. W jej smaku można wyczuć nuty kakao, chałwy i owoców leśnych. Pełne, gładkie, średnie body.
Kraj pochodzenia kawy: Gwatemala
Region: Acatenango
Odmiana: Bourbon, Typica
Farma: Kooperatywa
Metoda obróbki: Washed
Kafar - Brazylia Monte Carmelo Natural Espresso 1kg
Producent: Kafar
Data palenia: 13.02.2024
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Brazylii, wypalona w gliwickiej palarni Kafar. Palona w ciemnym stopniu, idealna do ekspresu ciśnieniowego i kawiarki. W jej smaku można wyczuć nuty czekolady deserowej, toffi i suszonych owoców. Pełne, gładkie body.
Kraj pochodzenia kawy: Brazylia
Farma: Monte Carmelo i Chapadao de Ferro
Metoda obróbki: Natural
Kafar - Gwatemala Acatenango La Esmeralda Washed Espresso 250g
Producent: Kafar
Data palenia: 17.03.2024
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Gwatemali, wypalona w gliwickiej palarni Kafar. Palona w średnim stopniu, idealna do ekspresu ciśnieniowego i kawiarki. Gwatemalski klasyk – ciemna czekolada, suszone owoce leśne oraz pełne, maślane body.
Kraj pochodzenia kawy: Gwatemala
Region: Acatenango
Odmiana: Caturra, Catuai, Bourbon
Metoda obróbki: Washed
Zostaw nam swojego maila, damy Ci znać jak tylko wybrany produkt pojawi się w ofercie!