Produkty online
-
Nowości
-
Nasze marki
-
1Zpresso
(5)
-
3fe
(10)
-
Able Brewing
(6)
-
Acaia
(22)
-
AeroPress
(15)
-
Alpro
(14)
-
Althaus
(31)
-
AOOMI
(97)
-
Arcaffe
(26)
-
Asobu
(37)
-
Audun Coffee
(16)
-
Autumn Coffee Roasters
(12)
-
Bagdrip
(13)
-
Baratza
(51)
-
Barista & Co
(37)
-
Barista Space
(57)
-
Bean Bros
(6)
-
Bialetti
(178)
-
Blend Tea
(1)
-
Bonanza Coffee
(6)
-
Bras
(1)
-
Brewista
(11)
-
Brita
(6)
-
Brown House & Tea
(31)
-
Bunn
(38)
-
BWT
(15)
-
Caffe Cannizzaro
(5)
-
Caffenation
(15)
-
Cafflano
(11)
-
Casino Mocca
(5)
-
Chemex
(36)
-
Cilia
(7)
-
Clever
(1)
-
COFFEE PLANT
(28)
-
Coffeedesk
(55)
-
Coffeelab
(33)
-
Colonna Coffee
(6)
-
Comandante
(58)
-
Contigo
(24)
-
Craft Coffee Roasters
(9)
-
Dafi
(45)
-
Deseo
(4)
-
Diemme Caffe
(17)
-
Dobra Palarnia Kawy
(7)
-
DomoBar
(1)
-
Doubleshot
(8)
-
Dr. Coffee
(6)
-
Drink Me Chai
(6)
-
Dutch Barista
(6)
-
Dworzysk
(7)
-
Ecostrawz
(2)
-
Espazzola
(3)
-
Espresso Gear
(23)
-
Etno Cafe
(25)
-
Eureka
(56)
-
Father's Coffee
(8)
-
Fellow
(111)
-
Fentimans
(16)
-
Fetco
-
Figa Coffee
(8)
-
Five Elephant
(7)
-
Full Circle
(3)
-
Gaggia
(22)
-
Gardelli Specialty Coffees
(12)
-
GAT
(3)
-
GBG
(3)
-
Glowbeans
(7)
-
Good Coffee
(1)
-
Graef
-
Hard Beans
(31)
-
Hario
(281)
-
HAYB
(72)
-
Heresy
(18)
-
Hi! Coffeedesk
(6)
-
Illy
(15)
-
IMS
(22)
-
Izzo
(7)
-
Java Coffee
(7)
-
Jean Lenoir
(2)
-
Johan & Nystrom
(35)
-
Jura
(53)
-
Just T
(39)
-
Kafar
(10)
-
Kalve
(7)
-
Kambukka
(35)
-
KeepCup
(205)
-
Kimbo
(23)
-
Kofi Brand
(5)
-
Krups
(2)
-
Kruve
(37)
-
Kusmi Tea
(25)
-
KYOTO Coffee Roasters
(11)
-
La Brasiliana
(3)
-
La Cabra
(8)
-
La Marzocco
(17)
-
LaCava
(49)
-
Lavazza
(40)
-
Le Piantagioni del Caffe
(44)
-
Lelit
(20)
-
Long Man Tea
(25)
-
Loveramics
(308)
-
Lucaffe
(11)
-
Lune Tea
-
Lykke
(10)
-
Mahlkonig
(5)
-
Manufaktura Czekolady
(31)
-
Many Mornings
(6)
-
Melitta
(58)
-
MiiR
(45)
-
Moccamaster
(99)
-
Monbana
(41)
-
Monin
(29)
-
Motta
(119)
-
Mount Caramel
(38)
-
Mount Everest Tea
(24)
-
Natumi
(16)
-
New York
(10)
-
Nivona
(15)
-
Nomad Coffee
(6)
-
Notes Crafters
(5)
-
Nucleus
(2)
-
Nuova Simonelli
(1)
-
Oatly
(8)
-
Odija
(2)
-
Or Tea?
(30)
-
Paper & Tea
(80)
-
Passalacqua
(13)
-
Pellini
(12)
-
Pizca del Mundo
(26)
-
Planetary Design
(5)
-
Porlex
(2)
-
Promac
(6)
-
Pukka
(34)
-
Puqpress
(9)
-
Rancilio
(2)
-
Rebel Kitchen
(1)
-
Rekrow
(1)
-
Rhinowares
(40)
-
Right Side Coffee
-
Rocket Bean
(21)
-
RS5
(2)
-
Rude Health
(7)
-
Saeco
(8)
-
Sage
(22)
-
Savage Coffees
(17)
-
Sencotel
-
SIMPLo
(5)
-
Sloane
(5)
-
Smeg
-
Solberg & Hansen
(51)
-
Sproud
(4)
-
Story Coffee Roasters
(16)
-
T-TE
(17)
-
Taragui
-
Tastea Heaven
(4)
-
Teabag
-
teapigs
(98)
-
Teministeriet
(80)
-
The Barn
(9)
-
The Coffee Collective
(3)
-
The Rinser
(6)
-
Tim Wendelboe
(2)
-
Timemore
(26)
-
Toddy
(17)
-
Tregothnan
(3)
-
Urnex
(34)
-
Vintage Teas
(60)
-
VSSL
(1)
-
VST inc.
(10)
-
WildPower
(17)
-
Wilfa
(25)
-
Willie's Cacao
(36)
-
Wroasters
-
Wunda
-
YOGI TEA
(29)
-
1Zpresso
(5)
-
Kawa
-
Odkryj
-
Rodzaj
- Metoda parzenia
-
Pochodzenie
-
Palarnia
- Marka
-
-
Herbata
-
Odkryj
-
Rodzaj
- Typ
-
- Zaparzacze
- Ekspresy
- Młynki
- Akcesoria
- Dodatki
-
Outlet
Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania frazy ' go'
Nie znaleziono produktów.

Prosty przepis na kawowe gofry z owocami
Autor: Anna Rumanek
Data publikacji:
08.06.2021
Czerwiec już od pierwszych dni rozpieszcza nas piękną pogodą. Ciepłe, słoneczne popołudnia sprzyjają wypoczynkowi na świeżym powietrzu i spotkaniom z przyjaciółmi. To doskonała pora, aby zorganizować piknik w gronie znajomych,…

Brazylia Miaki – gorąca czekolada z dawką kofeiny!
Autor: Piotr Jeżewski
Data publikacji:
22.08.2017
Japońska rodzina uprawiająca w Brazylii kawę (mającą swe korzenie w Etiopii), która wypalona w niemieckim piecu przez Norwega przypomina w smaku belgijską czekoladę. Taka jest właśnie krótka historia nowych ziaren,…

Espresso Miesiąca – Maj: Gorilla Blend prosto od Hard Beans.
Autor: Piotr Jeżewski
Data publikacji:
05.05.2018
Mamy maj. Kwitnie rumianek i czeremcha, żółci się rzepak, zielenią oziminy. W ten, wydawałoby się nienaruszalny, obraz sielanki i spokoju swe postawne cielsko ładuje Opolski Goryl. Majowe espresso miesiąca! Gorilla Blend to…

Kawa mrożona – przepis na nasz ulubiony napój z lodami! Jak go zrobić?
Autor: Anna Rumanek
Data publikacji:
23.06.2020
Lato w pełni, budzą Cię ciepłe promienie słońca i pierwsze, o czym myślisz, to filiżanka aromatycznej kawy. Ale kiedy termometr pokazuje wysokie temperatury, ostatnie, na co mamy ochotę, to gorący…

Herbaty Miesiąca – wrzesień: Black Tea Mulberry i Sencha Goji
Autor: Piotr Jeżewski
Data publikacji:
08.09.2020
Upalny sierpień zakamuflował strzał z jesieni prosto w twarz. Zorientowałem się, że podświadomie liczyłem na to, że skoro katastrofa klimatyczna i coraz cieplej, to może chociaż przyświeci i pogrzeje do…

Porównanie – Twist Press i Aeropress – czym się różnią i który wybrać?
Autor: Krzysztof Włodek
Data publikacji:
17.09.2021
Twist Press wielkością i wagą przypomina AeroPress, jednak mimo podobieństw w budowie, zasada jego działania jest nieco odmienna. Ten turystyczno-domowy sprzęt do parzenia kawy idealnie sprawdzi się, kiedy musimy ograniczyć…

Miód do herbaty – jaką powinna mieć temperaturę? Kiedy go dodać?
Autor: Zuza Raubo
Data publikacji:
21.10.2021
Są tacy, którzy z kubkiem lub filiżanką ciepłej herbaty nie rozstają się przez cały rok, ale jesienią i zimą popularność tego napoju osiąga rekordowe wartości. A to za sprawą rozgrzewających…
![[Nasz wywiad] Agnieszka Rojewska tuż przed Mistrzostwami Świata Latte Art 2018!](https://www.coffeedesk.pl/blog/wp-content/uploads/2018/08/budapeszt-63-800x533.jpg)
[Nasz wywiad] Agnieszka Rojewska tuż przed Mistrzostwami Świata Latte Art 2018!
Autor: Karolina Kosno
Data publikacji:
03.11.2018
Już 7 listopada w brazylijskim Belo Horizonte rozpoczyna się seria kawowych Mistrzostw Świata w kategoriach Latte Art, Coffee in Good Spirits, Brewers Cup oraz Cup Tasters. W każdej z tych…

3 ulubione pytania baristów zadawane przez gości kawiarni
Autor: Paweł Świderski
Data publikacji:
21.05.2019
Kto pyta nie błądzi. Wszyscy znamy tę życiową prawdę. Sam, gdy zaczynałem przygodę z kawą to przede wszystkim starałem się pytać, słuchać, czytać i zgłębiać wszelakie tajemnice kawy (tak, przeczytałem…

Herbaty miesiąca – lipiec: Golden Earl od Paper&Tea i Green Island Rose od Teministeriet
Autor: Piotr Jeżewski
Data publikacji:
02.07.2020
Nowy miesiąc, nowe herby. Piszę to tak, jakby cykl herbat miesiąca był już standardem, choć to dopiero druga jego odsłona. Ale już zdążyłem się oswoić z pomysłem parzenia co miesiąc…

Jak działa ekspres przelewowy i jak go używać?
Autor: Krzysztof Włodek
Data publikacji:
25.06.2021
Małe, średnie i największe. Ładne, brzydkie, no i piękne. Ekspresy przelewowe niejedno mają imię, kształt i funkcję. Jednak podstawy ich funkcjonowania są identyczne. Jak działa ekspres przelewowy i jak go…

Dlaczego kawa jest gorzka? Czy musi taka być? Jak powinna smakować „idealna” kawa?
Autor: Ika Graboń
Data publikacji:
25.02.2017
Czy kawa naprawdę musi być gorąca jak piekło, czarna jak diabeł, czysta jak anioł i słodka jak miłość? I czy przy tym wszystkim naprawdę musi być gorzka? Naprawdę? Gorzka kawa?…

Kawa świeżo mielona vs. po pół godziny od mielenia. Kiedy smak będzie najlepszy?
Autor: Paweł Świderski
Data publikacji:
30.05.2020
Parafrazując klasykę: w czasie epidemii dzieci się nudzą. Jakby to powiedzieć, bywa różnie, bo duże dzieci, a przynajmniej duże dziecko, jakim jestem ja, nie nudzą się aż tak bardzo. Dlatego…

Przelew Miesiąca – marzec: Rwanda z dużej góry
Autor: Marcin Rzońca
Data publikacji:
03.03.2020
Wiosna już tuż tuż, ta kalendarzowa, bo za oknem wiosna czai się już od stycznia. Zatem nie zaszkodzi trochę dobrego, rubasznego humoru na tę wiosenną swawolę. Rwanda Huye Mountain Natural…

Jak wybrać zaparzacz do herbaty? I jak go używać?
Autor: Marta Tuszyńska
Data publikacji:
13.01.2020
Herbata to nie tylko saszetki i piramidki – fani herbaty sypanej, która wymaga nieco więcej uwagi, wiedzą z pewnością o czym mowa. Jeśli uważacie, że dzień bez herbaty jest dniem…

Kawa w drodze – Cafflano Klassic czy Cafflano Go-Brew?
Autor: Marcin Rzońca
Data publikacji:
01.10.2019
Nie zawsze możemy pozwolić sobie na komfort picia kawy w domu bądź delektowanie się nią w kawiarni. Czasami chciałoby się ją przyrządzić gdzieś w biegu, w krótkiej przerwie w pracy,…

Cupping kawy – co to jest? Jak go zrobić? 5 twarzy siorbania
Autor: Piotr Jeżewski
Data publikacji:
12.12.2017
Są takie charakterystyczne dźwięki – siorbnięcia, wciągnięcia, świsty i pogwizdy. Jeżeli słyszysz je czasem, wstępując do kawiarni czy palarni kawy, wiedz że właśnie odbywa się cupping kawy. Co to znaczy?…

Aeropress Go i Aeropress – porównanie
Autor: Marcin Rzońca
Data publikacji:
30.01.2020
Niczym ze starych dowcipów – czy może być coś lepszego od jednego AeroPressa? Tak. Pół AeroPressa. I nie ma co robić ironicznej oraz kpiącej miny, bo tak jest! AeroPress Go…

Kawowa Prasówka – 25 kwietnia 2018
Autor: Marcin Rzońca
Data publikacji:
25.04.2018
Czy wiecie, że kawa to nie tylko napój, który wszyscy uwielbiamy, ale także… potężne pole do popisu dla oszustów? Ale spokojnie! Do 2050 może w ogóle nie być przyzwoitej kawy…

Kawa z cynamonem, kardamonem i innymi przyprawami, czyli kawa korzenna – co wybrać, by wzbogacić smak? Nasze przepisy!
Autor: Anna Rumanek
Data publikacji:
15.10.2020
Dobra kawa posiada swój naturalny, nierzadko bardzo złożony profil sensoryczny, który zależy od wielu czynników, takich jak jej odmiana, pochodzenie, uprawa czy sposób obróbki i palenia. Jednak dopiero dobrze zaparzona…

World of Coffee 2017 – Budapeszt. Mleczno – alkoholowe pudło!
Autor: Marcin Rzońca
Data publikacji:
05.07.2017
World of Coffee to impreza, która zawsze jest mocno wyczekiwana przez wszystkich miłośników kawy na całym świecie. To najważniejsze wydarzenie w ciągu roku, łączące w sobie branżowe targi z najnowszymi…