Paso Paso – kawy z palarni
-
-
- 3fe (10)
- 1883 Maison Routin (17)
- Able Brewing (8)
- Acaia (24)
- AeroPress (36)
- Alpro (9)
- Althaus (36)
- Ander
- AOOMI (97)
- April (15)
- Arcaffe (19)
- Asobu (60)
- Audun Coffee (19)
- Bagdrip (11)
- Baratza (43)
- Barista & Co (10)
- Barista Space (104)
- Bergstrands Kafferosteri (8)
- Bialetti (248)
- Bialetti Dolce&Gabbana
- Bonanza Coffee (8)
- Bracia Ziółkowscy (21)
- Brewista (13)
- Brita (3)
- Brown House & Tea (60)
- Bunn (36)
- Buntea (1)
- BWT (25)
- By.herbs (10)
- Caffenation (14)
- Casino Mocca (10)
- Ceado (4)
- Ceramics 36 (32)
- Cerapotta (2)
- Chemex (29)
- Clever (24)
- Clipper (15)
- Coffeedesk (37)
- Coffeelab (42)
- COFFEE PLANT (61)
- Comandante (86)
- Contigo (28)
- Corsini (5)
- Dafi (37)
- DAK Coffee Roasters (10)
- Dear Tea Society (10)
- Diemme Caffe (15)
- Dig (8)
- Dobra Palarnia Kawy (7)
- Doubleshot (14)
- Dr. Coffee (18)
- Drink Me Chai (6)
- DRYK (2)
- Dutch Barista (10)
- Dworzysk (23)
- Edesia
- Espresso Gear (24)
- Etno Cafe (22)
- Eureka (110)
- Father's Coffee (10)
- Fellow (198)
- Fentimans (18)
- Ferucci (6)
- Figa Coffee (23)
- Five Elephant (8)
- FLAMQA (1)
- Gaggia (17)
- Gardelli Specialty Coffees (12)
- GAT (1)
- GBG (2)
- Giovannacci Caffe (17)
- Glowbeans (4)
- Good Coffee (11)
- Good Spirits Co. (2)
- Graef (30)
- Happa to Mame (4)
- Hard Beans (49)
- HAYB (101)
- Heresy (20)
- Hi! Coffeedesk (25)
- HKliving (48)
- illy (17)
- IMS (25)
- Instytut Kawy (22)
- ISH Spirits (5)
- Izzo (7)
- Jean Lenoir (2)
- Johan & Nystrom (17)
- Jura (59)
- Kafar (22)
- Kalve (9)
- Kavoholik (10)
- KawePale (11)
- KeepCup (212)
- Kimbo (23)
- KINTO (97)
- Knock (1)
- Kofi Brand (4)
- Kruve (42)
- Kusmi Tea
- KYOTO Coffee Roasters (20)
- La Cabra (4)
- LaCava (71)
- La Marzocco (30)
- Lavazza (34)
- Lazy Legs (8)
- Leaf Liturgy (6)
- Lelit (52)
- Le Piantagioni del Caffe (27)
- Long Man Tea (61)
- Loveramics (369)
- Lucaffe (15)
- Lune Tea (18)
- Lykke (27)
- Mahlkonig (28)
- MAMAM (7)
- Matcha Bros (6)
- Melitta (102)
- Miga Coffee (11)
- MiiR (111)
- Minor Figures (2)
- Moccamaster (79)
- Monbana (36)
- Moomin
- Morning (3)
- Motta (115)
- Mount Caramel (47)
- Mount Everest Tea (31)
- Moya Matcha
- Natumi (15)
- New York (9)
- Nivona (15)
- Nomad Coffee (11)
- Oatly (19)
- On Lemon (12)
- Onyx Coffee Lab (9)
- ORIGAMI (97)
- Or Tea? (2)
- Outin (9)
- Paper & Tea (86)
- Paso Paso
- Passalacqua (13)
- Pellini (15)
- PIXEL (13)
- Pizca del Mundo (1)
- Porlex (2)
- Promac (5)
- Pukka (39)
- Puqpress (21)
- Rancilio (4)
- Rekrow (1)
- Rhinowares (54)
- Rocket Bean (13)
- Sencotel (2)
- Shroom (2)
- SIMPLo (8)
- Sloane (6)
- Smeg (8)
- Solberg & Hansen (45)
- Spojka (12)
- Sproud (4)
- Story Coffee Roasters (38)
- Subminimal (9)
- Teabag (3)
- teapigs (86)
- Teasome (29)
- Teministeriet (103)
- The Barn (14)
- The Rinser (7)
- Timemore (59)
- Tim Wendelboe (7)
- Toddy (22)
- Trigger (18)
- Urnex (29)
- Varia (4)
- Vialli Design (4)
- Vintage Teas (64)
- VST inc. (10)
- WildPower (18)
- Wilfa (20)
- Willie's Cacao (44)
- YOCO (14)
- YOGI TEA (29)
-
-
Odkryj
-
Metoda parzenia
-
Rodzaj
-
Pochodzenie
-
Palarnia
-
Nuty smakowe
-
-
-
Rodzaj
-
Przeznaczenie
-
Marki
-
- Zestawy
- Promocje
Filtrowanie i sortowanie
1
- 8 produktów z 8 dostępnych
Nowość
Paso Paso - Kostaryka Jorge Vasquez Catuai Washed Omniroast 250g
Producent: PASO PASO
Data palenia: 28.10.2024
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kostaryki, wypalona w niemieckiej palarni Paso Paso. Palona w średnim stopniu (omniroast), idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia, jak i pod espresso. W smaku pojawiają się nuty zbliżone do karmelu i pomarańczy.
Kraj pochodzenia ziarna: Kostaryka
Region: TarrazuFarma: Roble NegroProducent: Jorge VásquezOdmiana: CatuaiMetoda obróbki: WashedWynik w cuppingu: 85 / 100 punktówPołożenie upraw: 1700-1900 m n.p.m.
Nowość
Paso Paso - Salwador Diego Baraona Bourbon Washed Omniroast 250g
Producent: PASO PASO
Data palenia: 28.10.2024
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Salwadoru, wypalona w niemieckiej palarni Paso Paso. Palona w średnim stopniu (omniroast), idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia, jak i pod espresso. W smaku pojawiają się nuty zbliżone do toffi i czerwonego jabłka.
Kraj pochodzenia ziarna: Salwador
Region: UsulatanFarma: Los PirineosProducent: Diego BaraonaOdmiana: Bourbon EliteMetoda obróbki: WashedWynik w cuppingu: 85 / 100 punktówPołożenie upraw: 1400-1600 m n.p.m.
Nowość
Paso Paso - Etiopia Syoum Family Sidamo Washed Filter 250g
Producent: PASO PASO
Data palenia: 28.10.2024
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Etiopii, wypalona w niemieckiej palarni Paso Paso. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W smaku pojawiają się nuty zbliżone do kwiatów i gruszki.
Kraj pochodzenia ziarna: EtiopiaRegion: SidamaFarma: Bette Buna - SidamoProducent: Syoum FamilyOdmiana: Enat Buna & 74412Metoda obróbki: WashedWynik w cuppingu: 86 / 100 punktówPołożenie upraw: 2000 m n.p.m.
Nowość
Paso Paso - Etiopia Syoum Family Natural Omniroast 250g
Producent: PASO PASO
Data palenia: 28.10.2024
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Etiopii, wypalona w niemieckiej palarni Paso Paso. Palona w średnim stopniu (omniroast), idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia, jak i pod espresso. W smaku pojawiają się nuty zbliżone do Crème brûlée i żurawiny.
Kraj pochodzenia ziarna: Etiopia
Region: GujiFarma: Bette Buna - GujiProducent: Syoum FamilyOdmiana: Enat Buna & 74412Metoda obróbki: NaturalWynik w cuppingu: 86 / 100 punktówPołożenie upraw: 1950 - 2200 m n.p.m.
Nowość
Paso Paso - Kostaryka Diego Robelo Centroamericano Red Honey Filter 250g
Producent: PASO PASO
Data palenia: 28.10.2024
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kostaryki, wypalona w niemieckiej palarni Paso Paso. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W smaku pojawiają się nuty zbliżone do toffi i mandarynki.
Kraj pochodzenia ziarna: KostarykaRegion: TurrialbaFarma: AquiaresProducent: Diego RobeloOdmiana: CentroamericanoMetoda obróbki: Red HoneyWynik w cuppingu: 87 / 100 punktówPołożenie upraw: 1100 m n.p.m.
Nowość
Paso Paso - Café de la casa Espresso 250g
Producent: PASO PASO
Data palenia: 28.10.2024
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kostaryki i Etiopii, wypalona w niemieckiej palarni Paso Paso. Palona w średnim stopniu, przeznaczona do espresso - sprawdzi się w ekspresach ciśnieniowych i kawiarkach. W smaku pojawiają się nuty zbliżone do czekolady i pomarańczy.
Kraj pochodzenia ziarna: Kostaryka, Etiopia
Region: Turrialba & Guji
Farma: Aquiares & Bette Buna
Producent: Diego Robelo & Syoum Family
Odmiana: Caturra & Enat Buna & 74412
Metoda obróbki: Washed, Natural
Wynik w cuppingu: 84 / 100 punktów
Położenie upraw: 1200 - 2200 m n.p.m.
Nowość
Paso Paso - Nikaragua Silvio Sanchez Catuai Natural Omniroast 250g
Producent: PASO PASO
Data palenia: 28.10.2024
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Nikaragui, wypalona w niemieckiej palarni Paso Paso. Palona w średnim stopniu (omniroast), idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia, jak i pod espresso. W smaku pojawiają się nuty zbliżone do ciemnej czekolady i truskawki.
Kraj pochodzenia ziarna: Nikaragua
Region: Nueva SegoviaFarma: Santa Teresa de MogotonProducent: Silvio SanchezOdmiana: CatuaiMetoda obróbki: NaturalWynik w cuppingu: 85 / 100 punktówPołożenie upraw: 1400 - 1600 m n.p.m.
Nowość
Paso Paso - Kostaryka Diego Robelo Peaberry Washed Omniroast 250g
Producent: PASO PASO
Data palenia: 28.10.2024
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kostaryki, wypalona w niemieckiej palarni Paso Paso. Palona w średnim stopniu (omniroast), idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia, jak i pod espresso.. W smaku pojawiają się nuty zbliżone do owoców, migdałów i cytryn.
Kraj pochodzenia ziarna: Kostaryka
Region: Turrialba
Farma: Aquiares
Producent: Diego Robelo
Odmiana: Caturra
Metoda obróbki: Washed
Wynik w cuppingu: 84 / 100 punktów
Położenie upraw: 900-1300 m n.p.m.
Odbierz 20 zł na pierwsze zakupy*
Zapisz się do newslettera, a otrzymasz kod rabatowy na swoje pierwsze kawowe zakupy w Coffeedesk. Nie przegap też wszystkich naszych nowości i najaktualniejszych artykułów na blogu!
Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajdziesz w naszej Polityce Prywatności. Rabat przy zakupach za minimum 199 zł, zniżka jest jednorazowa i nie łączy się z innymi promocjami.