Napar - palarnia kawy z Torunia
Napar - palarnia kawy z Torunia

Napar to rzemieślnicza palarnia kawy z Torunia. W ofercie znajdziesz kawy jakości specialty z różnych zakątków świata, wypalane zarówno pod przelewowe metody parzenia, jak i pod espresso.
Filtry
–
1 - 5 produktów z 5 dostępnych
Sortuj według:
Napar - Kenia Kahirani Anaerobic Filter 250g
Data palenia: 11.09.2023
Producent: Napar
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kenii, wypalona w palarni Napar. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W smaku wyczuwalne są nuty czarnej porzeczki, jagód, mango i wermuta.
Kraj pochodzenia kawy: Kenia
Region: Nyeri
Producent: Kahiraini Coffee Factory
Metoda obróbki: Anaerobic 48h
Odmiana: SL28, SL34, Batian, Ruiru 11
Położenie upraw: 1650 - 1730 m n.p.m.
Napar - Brazylia Santa Cecilia Natural Filter 250g
Data palenia: 11.09.2023
Producent: Napar
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Brazylii, wypalona w palarni Napar. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W smaku wyczuwalne są nuty wanilii, pomarańczy, trzciny cukrowej i kandyzowanych owoców.
Kraj pochodzenia kawy: Brazylia
Region: Carmo do Paranaiba
Producent: Pedro Veloso
Metoda obróbki: Natural
Odmiana: Acauama
Położenie upraw: 1130 m n.p.m.
Napar - Brazylia Barinas Natural Espresso 250g
Data palenia: 11.09.2023
Producent: Napar
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Brazylii, wypalona w palarni Napar. Palona w średnim stopniu, idealna do ekspresu ciśnieniowego i kawiarki. W smaku wyczuwalne są nuty brzoskwini, marcepanu, pomarańczy i nugatu.
Kraj pochodzenia kawy: Brazylia
Region: Cerrado, Araxa
Producent: Tiago Castro Alves
Metoda obróbki: Natural
Odmiana: Yellow Bourbon
Położenie upraw: 1000 m n.p.m.
Napar - Rwanda Cafe des Mamas Natural Filter 250g
Data palenia: 11.09.2023
Producent: Napar
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Rwandy, wypalona w palarni Napar. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W smaku wyczuwalne są nuty jagód, zielonych jabłek, suszonych śliwek i bergamotki.
Kraj pochodzenia kawy: Rwanda
Region: Gicumbi District
Producent: Nova Coffee
Metoda obróbki: Natural
Odmiana: Red Bourbon
Położenie upraw: 1800 - 2000 m n.p.m.
Nowość
Napar - Etiopia Aleta Wendo Washed Filter 250g (outlet)
Data palenia: 26.03.2023
Producent: Napar
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Etiopii, wypalona w palarni Napar. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W smaku wyczuwalne są nuty moreli, białej herbaty, trawy cytrynowej i kwiatów.
Kraj pochodzenia kawy: Etiopia
Region: Sidamo
Producent: mali lokalni producenci
Metoda obróbki: Washed
Odmiana: Heirloom
Położenie upraw: 1700 m n.p.m.
Najniższa cena: 67,00 zł
Zostaw nam swojego maila, damy Ci znać jak tylko wybrany produkt pojawi się w ofercie!