Kawy Napar
Filtrowanie i sortowanie
1
- 6 produktów z 6 dostępnych
Nowość
Napar - Kenia Gachami Washed Filter 250g
Producent: Napar
Data palenia: 19.07.2024
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kenii, wypalona w palarni Napar. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W smaku wyczuwalne są nuty jeżyn, mirabelki, kwiatów i słonego karmelu.
Kraj pochodzenia kawy: Kenia
Region: Gichugu
Producent: Baragwi FCS
Metoda obróbki: Washed
Odmiana: SL 28, SL 34, Batian, Ruiru 11
Położenie upraw: 1600 - 1800 m n.p.m.
Nowość
Napar - Rwanda Gicumbi Natural Filter 250g
Producent: Napar
Data palenia: 02.07.2024
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Rwandy, wypalona w palarni Napar. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W smaku wyczuwalne są nuty czekolady, dżemu truskawkowego, kwiatów i mlecznego cukierka.
Kraj pochodzenia kawy: Rwanda
Region: Gicumbi
Producent: Nowa Coffee
Metoda obróbki: Natural
Odmiana: Red Bourbon
Położenie upraw: 1450 - 1500 m n.p.m.
Napar - Brazylia Barinas Natural Espresso 250g
Producent: Napar
Data palenia: 19.07.2024
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Brazylii, wypalona w palarni Napar. Palona w średnim stopniu, idealna do ekspresu ciśnieniowego i kawiarki. W smaku wyczuwalne są nuty brzoskwini, marcepanu, pomarańczy i nugatu.
Kraj pochodzenia kawy: Brazylia
Region: Cerrado, Araxa
Producent: Tiago Castro Alves
Metoda obróbki: Natural
Odmiana: Yellow Bourbon
Położenie upraw: 1000 m n.p.m.
Nowość
Napar - Kenia Karimikui Washed Filter 250g
Producent: Napar
Data palenia: 19.07.2024
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kenii, wypalona w palarni Napar. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W smaku wyczuwalne są nuty czarnej porzeczki, maliny, rabarbaru i karmelu.
Kraj pochodzenia kawy: Kenia
Region: Kirinyaga County
Producent: Rungeto Farmers Cooperative Society
Metoda obróbki: Washed
Odmiana: SL 28, SL 34, Batain
Położenie upraw: 1600 - 1800 m n.p.m.
Napar - Brazylia Furnas Mandaguari Natural Espresso 250g
Producent: Napar
Data palenia: 02.07.2024
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Brazylii, wypalona w palarni Napar. Palona w średnim stopniu, idealna do ekspresu ciśnieniowego i kawiarki. W smaku wyczuwalne są nuty czekolady, karmelu, orzechów laskowych i pomarańczy.
Kraj pochodzenia kawy: Brazylia
Region: Indianapolis, Minas Gerais
Producent: Odair Moreno
Metoda obróbki: Natural
Odmiana: Mundo Novo
Położenie upraw: 917 m n.p.m.
Nowość
Napar - Indie Ratnagiri Anaerobic Natural Filter 250g
Producent: Napar
Data palenia: 02.07.2024
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Indii, wypalona w palarni Napar. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W smaku wyczuwalne są nuty marakui, wiśni, ciemnej czekolady i herbatników.
Kraj pochodzenia kawy: Indie
Region: Karnataka
Producent: Ratnagiri Estate
Metoda obróbki: Anaerobic Natural
Odmiana: Cauvery
Położenie upraw: 1250 - 1450 m n.p.m.