Produkty online
3fe
- Nowości
-
Nasze marki
-
3fe
(10)
-
Able Brewing
(6)
-
Acaia
(20)
-
AeroPress
(11)
-
Alpro
(15)
-
Althaus
(35)
-
AOOMI
(97)
-
Arcaffe
(18)
-
Asobu
(38)
-
Audun Coffee
(27)
-
Bagdrip
(11)
-
Baratza
(40)
-
Barista & Co
(37)
-
Barista Space
(55)
-
Bean Bros
(4)
-
Bialetti
(158)
-
Blend Tea
(59)
-
Bonanza Coffee
(8)
-
Brewista
(8)
-
Brita
(2)
-
Brown House & Tea
(39)
-
Bunn
(36)
-
BWT
(15)
-
By.herbs
(6)
-
Caffenation
(14)
-
Cafflano
(6)
-
Casino Mocca
(7)
-
Chemex
(29)
-
Cilia
(7)
-
Clever
(1)
-
COFFEE PLANT
(48)
-
Coffeedesk
(66)
-
Coffeelab
(21)
-
Colonna Coffee
(6)
-
Comandante
(61)
-
Contigo
(24)
-
Craft Coffee Roasters
(10)
-
Dafi
(45)
-
Diemme Caffe
(16)
-
Dobra Palarnia Kawy
(9)
-
DomoBar
-
Doubleshot
(9)
-
Dr. Coffee
(6)
-
Drink Me Chai
(6)
-
Dutch Barista
(10)
-
Dworzysk
(6)
-
Ecostrawz
(1)
-
Espazzola
(3)
-
Espresso Gear
(23)
-
Etno Cafe
(24)
-
Eureka
(60)
-
Father's Coffee
(9)
-
Fellow
(115)
-
Fentimans
(15)
-
Figa Coffee
(10)
-
Five Elephant
(8)
-
Full Circle
(3)
-
Gaggia
(13)
-
Gardelli Specialty Coffees
(11)
-
GAT
(1)
-
GBG
(3)
-
Glowbeans
(4)
-
Good Coffee
(8)
-
Graef
(16)
-
Hard Beans
(46)
-
Hario
(234)
-
HAYB
(69)
-
Heresy
(22)
-
Hi! Coffeedesk
(18)
-
Illy
(12)
-
IMS
(22)
-
Izzo
(7)
-
Java Coffee
(8)
-
Jean Lenoir
(2)
-
Johan & Nystrom
(19)
-
Jura
(49)
-
Just T
(4)
-
Kafar
(9)
-
Kalve
(8)
-
KeepCup
(174)
-
Kimbo
(23)
-
Kofi Brand
(5)
-
Krups
-
Kruve
(38)
-
Kusmi Tea
(48)
-
KYOTO Coffee Roasters
(17)
-
La Cabra
(8)
-
La Marzocco
(13)
-
LaCava
(80)
-
Lavazza
(40)
-
Le Piantagioni del Caffe
(36)
-
Lelit
(19)
-
Long Man Tea
(30)
-
Loveramics
(296)
-
Lucaffe
(10)
-
Lune Tea
(10)
-
Lykke
(19)
-
Mahlkonig
(5)
-
MAMAM
(8)
-
Melitta
(55)
-
MiiR
(52)
-
Moccamaster
(57)
-
Monbana
(39)
-
Monin
(29)
-
Morning
(2)
-
Motta
(106)
-
Mount Caramel
(38)
-
Mount Everest Tea
(20)
-
Natumi
(15)
-
New York
(10)
-
Nivona
(15)
-
Nomad Coffee
(6)
-
Oatly
(7)
-
Or Tea?
(37)
-
Paper & Tea
(90)
-
Passalacqua
(13)
-
Pellini
(13)
-
Pizca del Mundo
(26)
-
Planetary Design
(5)
-
Porlex
(2)
-
Promac
(6)
-
Pukka
(39)
-
Puqpress
(8)
-
Rancilio
(2)
-
Rebel Kitchen
(1)
-
Rekrow
(1)
-
Rhinowares
(40)
-
Rocket Bean
(18)
-
RS5
(2)
-
Rude Health
(6)
-
Saeco
(3)
-
Sage
(21)
-
Savage Coffees
(17)
-
Sencotel
(2)
-
SIMPLo
(4)
-
Sloane
(10)
-
Smeg
(8)
-
Solberg & Hansen
(55)
-
Sproud
(4)
-
Story Coffee Roasters
(31)
-
T-TE
(17)
-
Tastea Heaven
(3)
-
Teabag
(3)
-
teapigs
(98)
-
Teasome
(22)
-
Teministeriet
(82)
-
The Barn
(8)
-
The Coffee Collective
(3)
-
The Rinser
(6)
-
Tim Wendelboe
(2)
-
Timemore
(36)
-
Toddy
(17)
-
Tregothnan
(2)
-
Urnex
(28)
-
Vintage Teas
(61)
-
VST inc.
(10)
-
WildPower
(17)
-
Wilfa
(23)
-
Wunda
(1)
-
YOGI TEA
(28)
-
3fe
(10)
-
Kawa
-
Odkryj
-
Rodzaj
-
Metoda parzenia
-
Pochodzenie
-
Palarnia
-
Marka
-
- Herbata
- Ekspresy
-
Młynki
-
Rodzaj
-
Przeznaczenie
-
Marka
-
Outlet
-
- Zaparzacze
- Akcesoria
- Dodatki
-
Promocje
(528)
Kawa z palarni 3fe
3fe
3fe (Third Floor Espresso) to marka założona przez Colina Harmona - czterokrotnego zdobywcę tytułu Mistrza Irlandii Barista. Colin ma do czynienia z kawą od wielu lat, a jego doświadczenie i pełne poświęcenie pozwoliło mu zdobyć renomę w świecie związanym z kawą jakości speciality. 3fe to właśnie palarnia kaw najwyższej jakości, skierowana do miłośników jaśniejszego palenia. Jednak projekt wykracza poza samą sprzedaż ziarna - 3fe to także kawiarnia oraz innowacyjne centrum szkoleniowe. Wszystko to mieści się w sercu Irlandii - Dublinie.
Filtry
–
1 - 10 produktów z 10 dostępnych
Sortuj według:
3fe - Kenia Mandela AA Omniroast 250g
Data palenia: 23.11.2022
Producent: 3fe
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kenii, wypalona w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Palona w średnim stopniu, przeznaczona zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i do espresso. W smaku wyczuwalne są nuty czarnej porzeczki, skórki pomarańczy i rodzynek.
Kraj pochodzenia ziarna: Kenia
Region: Kiambu County
Farma: Mandela
Producent: Kiongo' wa Njuguna
Odmiana: SL28 & SL34
Metoda obróbki: Washed
Położenie upraw: 1595 m n.p.m.
3fe - Kolumbia Buena Vista Omniroast 250g
Data palenia: 24.11.2022
Producent: 3fe
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kolumbii, wypalana w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Palona w średnim stopniu, przeznaczona zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i do espresso. W smaku na pierwszy plan wychodzą ciemne winogrona, likier pomarańczowy oraz gałka muszkatołowa.
Kraj pochodzenia: Kolumbia
Farma: Finca Buena Vista
Farmer: Edier Perdomo
Metoda obróbki: Washed
Odmiana: Caturra
3fe - Colombia La Serrania Omniroast Decaf - Kawa bezkofeinowa
Data palenia: 23.11.2022
Producent: 3fe
Bezkofeinowa kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kolumbii, wypalona w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Palona w średnim stopniu, przeznaczona zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i do espresso. W smaku pojawiają się nuty ciemnej czekolady oraz marmolady limonkowej.
Kraj: Kolumbia
Region: Huila
Metoda obróbki: Washed
Odmiana: Caturra, Colombia, Castillo
Położenie upraw: 1500 - 1750 m n.p.m.
3fe - Boliwia Caranavi El Arcangel Coco Natural Omniroast 250g
Data palenia: 08.01.2023
Producent: 3fe
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Boliwii, wypalona w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Palona w średnim stopniu, przeznaczona zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i do espresso. W smaku wyczuwalne są nuty brzoskwini, ciemnej czekolady i marcepanu.
Kraj pochodzenia ziarna: Boliwia
Farma: El Arcangel
Odmiana: Yellow Caturra
Metoda obróbki: Coco Natural
3fe - Salwador Las Brumas Omniroast 250g
Data palenia: 08.01.2023
Producent: 3fe
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Salwadoru, wypalona w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Palona w średnim stopniu, przeznaczona zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i do espresso. W smaku wyczuwalne są nuty grejpfruta, rodzynek i kakao.
Kraj pochodzenia ziarna: Salwador
Region: Sonsonate
Farma: Las Brumas
Producent: Ernesto Menendez
Odmiana: Pacamara
Metoda obróbki: Washed
Nowość
3fe - Momentum Blend Espresso 250g
Data palenia: 22.11.2022
Producent: 3fe
Mieszanka kaw ziarnistych jakości specialty pochodzących z Hondurasu, Gwatemali iSalwadoru, wypalanych w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Kawa palona w średnim stopniu, przeznaczona do espresso, sprawdzi się zatem w ekspresach ciśnieniowych i kawiarkach. Dominuje w niej słodycz czekolady i orzechów. Gładka i gęsta!
Mieszanka składa się z ziaren:
- 50% Honduras - Cerro Azul: Washed, Red Catuai
- 30% Gwatemala - Calahuar Altares: Washed, Caturra
- 20% Salwador - Alaska: Natural, Red Bourbon.
3fe - Salwador Alaska Washed Omniroast 250g
Data palenia: 08.01.2023
Producent: 3fe
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Salwadoru, wypalona w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Palona w średnim stopniu, przeznaczona zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i do espresso. W filiżance można się spodziewać nut moreli, czerwonych jabłek i brązowego cukru.
Kraj: Salwador
Region: Apaneca-Ilamatepec
Farma: Alaska
Farmer: Ernesto Menéndez
Wysokość upraw: 1620 m n.p.m.
Odmiana: Bourbon
Metoda obróbki: Washed
3fe - Kostaryka Sin Limites Gesha Red Honey Omniroast 125g
Data palenia: 04.01.2023
Producent: 3fe
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kostaryki, wypalona w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Palona w średnim stopniu, przeznaczona zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i do espresso. W smaku wyczuwalne są nuty malin, miodu i trawy cytrynowej.
Gesha to jedna z najbardziej cenionych typów arabiki. Bije ona cenowe rekordy na aukcjach i to właśnie po te ziarna najczęściej sięgają uczestnicy Mistrzostw Świata w parzeniu kawy.
Kraj pochodzenia ziarna: Kostaryka
Regon: Naranjo
Farma: Sin Limites
Producent: Jaime & Maibel Cardenas
Położenie upraw: 1550 - 1600 m n.p.m.
Odmiana: Gesha
Metoda obróbki: Red Honey
3fe - Christmas Single Salwador Las Brumas Washed Omniroast 250g
Data palenia: 23.11.2022
Producent: 3fe
Limitowana edycja świąteczna. Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Salwadoru, wypalona w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Palona w średnim stopniu, przeznaczona zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i do espresso. W smaku wyczuwalne są nuty grejpfruta, rodzynek i kakao.
Kraj pochodzenia ziarna: Salwador
Region: Sonsonate, San Blas
Farma: Las Brumas
Farmer: Ernesto Menendez
Odmiana: Pacamara
Metoda obróbki: Washed
Położenie upraw: 1700 - 2000 m n.p.m.
Nowość
Książka What I Know About Running Coffee Shops - Colin Harmon
What I Know About Running Coffee Shops to książka napisana przez Colina Harmona - czterokrotnego mistrza Irlandii Barista i właściciela 3fe, innowacyjnego biznesu kawowego.
Lektura jest zapisem wspomnień i praktycznym poradnikiem skierowanym przede wszystkim do osób zainteresowanych otwarciem własnej kawiarni. Znajdziesz tu przydatne informacje na temat lokalizacji potencjalnego punktu gastronomicznego, rady dotyczące samego lokalu, oferowanej kawy, personelu, szeroko pojętej kultury, oraz co nieco o kosztach. Absolutna skarbnica wiedzy w dziedzinie kawiarni!
Treść w języku angielskim, uzupełniona pięknymi kawowymi ilustracjami mieści się na 222 stronach zamkniętych w twardej okładce.
Zostaw nam swojego maila, damy Ci znać jak tylko wybrany produkt pojawi się w ofercie!