Produkty online
- Nowości
-
Nasze marki
-
3fe
(18)
-
Able Brewing
(6)
-
Acaia
(19)
-
AeroPress
(12)
-
Alpro
(16)
-
Althaus
(33)
-
AOOMI
(97)
-
Arcaffe
(21)
-
Asobu
(31)
-
Audun Coffee
(27)
-
Bagdrip
(11)
-
Baratza
(45)
-
Barista & Co
(37)
-
Bean Bros
(4)
-
Bialetti
(173)
-
Blend Tea
(60)
-
Barista Space
(58)
-
Bonanza Coffee
(15)
-
Bracia Ziółkowscy
(12)
-
Brewista
(8)
-
Brita
(3)
-
Brown House & Tea
(49)
-
Bunn
(35)
-
BWT
(15)
-
By.herbs
(10)
-
Caffenation
(14)
-
Cafflano
(4)
-
Casino Mocca
(12)
-
Chemex
(29)
-
Cilia
(7)
-
Clever
(15)
-
COFFEE PLANT
(60)
-
Coffeedesk
(64)
-
Coffeelab
(39)
-
Colonna Coffee
(6)
-
Comandante
(68)
-
Contigo
(24)
-
Craft Coffee Roasters
(14)
-
Dafi
(45)
-
Diemme Caffe
(16)
-
Dobra Palarnia Kawy
(11)
-
DomoBar
(1)
-
Doubleshot
(12)
-
Dr. Coffee
(6)
-
Drink Me Chai
(6)
-
Dutch Barista
(9)
-
Dworzysk
(12)
-
Ecostrawz
(1)
-
Espresso Gear
(25)
-
Etno Cafe
(32)
-
Eureka
(62)
-
Father's Coffee
(15)
-
Fellow
(137)
-
Fentimans
(15)
-
Figa Coffee
(19)
-
Five Elephant
(10)
-
Full Circle
(3)
-
Gaggia
(13)
-
Gardelli Specialty Coffees
(21)
-
GAT
(1)
-
GBG
(3)
-
Glowbeans
(4)
-
Good Coffee
(8)
-
Graef
(30)
-
Hard Beans
(60)
-
Hario
(257)
-
HAYB
(81)
-
Heresy
(20)
-
Hi! Coffeedesk
(19)
-
Illy
(13)
-
IMS
(22)
-
Izzo
(7)
-
Java Coffee
(8)
-
Jean Lenoir
(2)
-
Johan & Nystrom
(19)
-
Jura
(48)
-
Kafar
(12)
-
Kalve
(13)
-
KawePale
(9)
-
KeepCup
(174)
-
Kimbo
(23)
-
Kofi Brand
(6)
-
Kruve
(39)
-
Kusmi Tea
(49)
-
KYOTO Coffee Roasters
(17)
-
La Cabra
(22)
-
La Marzocco
(17)
-
LaCava
(102)
-
Lavazza
(33)
-
Le Piantagioni del Caffe
(36)
-
Lelit
(19)
-
Long Man Tea
(33)
-
Loveramics
(303)
-
Lucaffe
(10)
-
Lune Tea
(17)
-
Lykke
(22)
-
Mahlkonig
(5)
-
MAMAM
(12)
-
Melitta
(57)
-
MiiR
(60)
-
Moccamaster
(66)
-
Monbana
(39)
-
Morning
(1)
-
Motta
(113)
-
Mount Caramel
(38)
-
Mount Everest Tea
(19)
-
Napar
(7)
-
Natumi
(15)
-
New York
(9)
-
Nivona
(14)
-
Nomad Coffee
(8)
-
Oatly
(7)
-
Or Tea?
(39)
-
Paper & Tea
(86)
-
Passalacqua
(13)
-
Pellini
(13)
-
Pizca del Mundo
(26)
-
Planetary Design
(4)
-
Porlex
(2)
-
Promac
(6)
-
Pukka
(39)
-
Puqpress
(11)
-
Rancilio
(2)
-
Rebel Kitchen
(1)
-
Rekrow
(1)
-
Rhinowares
(41)
-
Rocket Bean
(27)
-
Saeco
(3)
-
Sage
(36)
-
Savage Coffees
(6)
-
Sencotel
(2)
-
SIMPLo
(4)
-
Sloane
(11)
-
Smeg
(9)
-
Solberg & Hansen
(59)
-
Sproud
(4)
-
Story Coffee Roasters
(40)
-
T-TE
(17)
-
Tastea Heaven
(3)
-
Teabag
(3)
-
teapigs
(92)
-
Teasome
(22)
-
Teministeriet
(82)
-
The Barn
(8)
-
The Coffee Collective
(4)
-
The Rinser
(6)
-
Tim Wendelboe
(2)
-
Timemore
(37)
-
Toddy
(18)
-
Urnex
(28)
-
Vintage Teas
(59)
-
VST inc.
(10)
-
WildPower
(17)
-
Wilfa
(17)
-
Willie's Cacao
(35)
-
Wunda
(1)
-
YOGI TEA
(31)
-
KINTO
(42)
-
3fe
(18)
-
Kawa
-
Odkryj
-
Rodzaj
- Typ
-
Metoda parzenia
-
Pochodzenie
-
Palarnia
-
Marka
-
-
Herbata
-
Odkryj
-
Rodzaj
-
Typ
-
- Ekspresy
-
Młynki
-
Rodzaj
-
Przeznaczenie
-
Marka
- Bestsellery
-
Outlet
-
- Zaparzacze
- Akcesoria
- Dodatki
-
Outlet %
- Blog
Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania frazy ' omniroast'
Filtry
–
1 - 30 produktów z 99 dostępnych
Sortuj według:
Bonanza - Salwador Puerto Arturo Pacamara Natural Omniroast 250g
Data palenia: 11.04.2023
Producent: Bonanza Coffee Roasters
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Salwadoru, wypalona w niemieckiej palarni Bonanza. Palona w średnim stopniu (omniroast), idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia, jak i pod espresso. W naparze wyczuwalne są nuty wiśniowej coli, mandarynki i kakao.
Kraj pochodzenia kawy: Etiopia
Region: Apaneca, Ahuachapan
Producent: Alvaro Moises
Obróbka: Natural
Odmiana: Pacamara
Gardelli Specialty Coffees - Etiopia Wubanchi Special Fermentation Omniroast 250g
Data palenia: 11.05.2023
Producent: Gardelli Specialty Coffees
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Etiopii, wypalana przez Rubensa Gardelliego, Mistrza Świata w wypalaniu kawy z 2017 roku. Palona w średnim stopniu, sprawdzi się zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i espresso. W smaku wyczuwalne są nuty kwiatów bzu, maliny, sorbetu, pomarańczy, róży i gruszki.
Kraj pochodzenia ziarna: Etiopia
Region: Guji
Metoda obróbki: Specjalna fermentacja
Odmiana: Ethiopian Heirlooms
Wysokość upraw: 1800 - 2100 m n.p.m.
Ocena w cuppingu: 90 / 100 pkt.
Sloane - Burundi Yandaro Washed Omniroast 250g
Data palenia: 24.04.2023
Producent: Sloane
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Burundi, wypalona w rumuńskiej palarni Sloane. Palona w średnim stopniu, idealna zarówno do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa oraz innych alternatywnych metod parzenia, jak i do espresso i kawiarek. W smaku naparu można się spodziewać nut czereśni, ciemnej czekolady, rumianku i miodu.
Kraj pochodzenia ziarna: Burundi
Region: Yandaro, Kayanza
Stacja obróbki: Yandaro
Producent: 3190+ farmerów współpraujących z Greenco Coffee
Odmiana: Red Bourbon
Metoda obróbki: Fully Washed
Położenie upraw: 1774 - 1800 m n.p.m.
La Cabra - Kolumbia Mustafa Washed Omniroast 250g
Data palenia: 26.03.2023
Producent: La Cabra
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kolumbii, wypalona w duńskiej palarni La Cabra. Palona w średnim stopniu, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia, jak i pod espresso. Kawa o nutach kakao i jagód.
Kraj pochodzenia kawy: Kolumbia
Region: Risaralda
Producent: Ana Mustafá
Metoda obróbki: Washed
Odmiana: Castillo, Catimor
Położenie upraw: 1550 m n.p.m.
La Cabra - Etiopia Benti Nenka Washed Omniroast 250g (outlet)
Data palenia: 10.01.2023
Producent: La Cabra
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Etiopii, wypalona w duńskiej palarni La Cabra. Palona w średnim stopniu, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia, jak i pod espresso. Kawa o nutach owoców pestkowych i kwiatów.
Kraj pochodzenia kawy: Etiopia
Region: Guji
Producent: farmerzy z Benti Nenka
Metoda obróbki: Washed
Odmiana: Heirloom
Położenie upraw: 2100 m n.p.m.
Najniższa cena: 84,15 zł
Bonanza - Etiopia Gogogu Natural Omniroast 250g
Data palenia: 27.02.2023
Producent: Bonanza Coffee Roasters
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Etiopii, wypalona w niemieckiej palarni Bonanza. Palona w średnim stopniu (omniroast), idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia, jak i pod espresso. W naparze wyczuwalne są nuty mlecznej czekolady, brązowgo cukru i nektarynki.
Kraj pochodzenia kawy: Etiopia
Region: Uraga, East Guji
Obróbka: Natural
Odmiana: Kurume
3fe - Tajlandia Khun Lao Natural Omniroast 250g
Data palenia: 08.03.2023
Producent: 3fe
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Tajlandii, wypalona w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Palona w średnim stopniu, przeznaczona zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i do espresso. W smaku wyczuwalne są nuty truskawek, czerwonych jabłek i cynamonu.
Kraj pochodzenia ziarna: Tajlandia
Farma: Khun Lao
Producent: Jaroon Jaipin
Odmiana: Chiang Mai
Metoda obróbki: Natural
Położenie upraw: 1100 m n.p.m.
La Cabra - Honduras Erin Moreno Omniroast 250g
Data palenia: 26.03.2023
Producent: La Cabra
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Hondurasu, wypalona w duńskiej palarni La Cabra. Średnio palona, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia, jak i pod espresso. W smaku można wyczuć owocowe nuty i sporo kwasowości.
Kraj pochodzenia kawy: Honduras
Region: Santa Barbara
Producent: Erin Moreno
Metoda obróbki: Washed
Odmiana: Paraneima
La Cabra - Meksyk Agua Iglesia Washed Omniroast 250g
Data palenia: 26.03.2023
Producent: La Cabra
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Meksyku, wypalona w duńskiej palarni La Cabra. Palona w średnim stopniu, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia, jak i pod espresso. Kawa o intensywnej owocowości i kremowym body. Słodka i dobrze zbalansowana.
Kraj pochodzenia kawy: Meksyk
Region: Oaxaca
Producent: Agua Iglesia Farmers
Metoda obróbki: Washed
Odmiana: Typica, Bourbon
3fe - Brazylia Sitio Vidigal Natural Catuai Omniroast 250g
Data palenia: 23.04.2023
Producent: 3fe
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Brazylii, wypalona w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Palona w średnim stopniu, przeznaczona zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i do espresso. W smaku wyczuwalne są nuty pieczonego jabłka, rodzynek i mlecznej czekolady.
Kraj pochodzenia ziarna: Brazylia
Region: Minas Gerais
Farma: Sitio Vidigal
Farmer: Aluizio Mello
Odmiana: Catuai
Metoda obróbki: Natural
Położenie upraw: 940 m n.p.m.
La Cabra - Gwatemala Nueva Montana Natural Omniroast 100g (outlet)
Data palenia: 22.01.2023
Producent: La Cabra
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Gwatemali, wypalona w duńskiej palarni La Cabra. Palona w średnim stopniu, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia, jak i pod espresso. Owocowa i kwiatowa, o złożonym fiołkowym aromacie.
Kraj pochodzenia kawy: Gwatemala
Region: Frijanes
Producent: Antonio Gonzalez
Metoda obróbki: Natural
Odmiana: Maracaturra
Najniższa cena: 84,15 zł
3fe - Kolumbia Buena Vista Omniroast 250g (outlet)
Data palenia: 24.11.2022
Producent: 3fe
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kolumbii, wypalana w irlandzkiej palarni 3fe (Third Floor Espresso). Palona w średnim stopniu, przeznaczona zarówno do przelewowych metod parzenia, jak i do espresso. W smaku na pierwszy plan wychodzą ciemne winogrona, likier pomarańczowy oraz gałka muszkatołowa.
Kraj pochodzenia: Kolumbia
Farma: Finca Buena Vista
Farmer: Edier Perdomo
Metoda obróbki: Washed
Odmiana: Caturra
Najniższa cena: 54,60 zł
3fe - Malarkey Blend Omniroast 250g
Data palenia: 07.03.2023
Producent: 3fe
Mieszanka kaw ziarnistych jakości specialty z Kenii, Salwadoru i Boliwii wypalona w irlandzkiej palarni 3fe. Palona w śrdnim stopniu, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia, jak i pod espresso. W kawie można wyczuć złożony smak i sporo owocowych nut.
W skład blendu wchodzą ziarna:
- 40% Kenia - Mandela AB: Washed, SL28 i SL34
- 35% Salwador - La Manuela: Honey, Anacafe
- 25% Boliwia - Los Rodriguez: Natural, Peaberry Caturra
La Cabra - Salwador Divisadero Anaerobic Omniroast 250g (outlet)
Data palenia: 10.01.2023
Producent: La Cabra
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Salwadoru, wypalona w duńskiej palarni La Cabra. Palona w średnim stopniu, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia, jak i pod espresso. Kawa o nutach kandyzowanych czerwonych owoców, takich jak porzeczki i truskawki. Kwiatowa, o herbacianym charakterze i słodyczy brązowego cukru.
Kraj pochodzenia kawy: Salwador
Region: Apaneca
Producent: Mauricio Salaverria
Metoda obróbki: Anaerobic
Odmiana: Pacamara
Położenie upraw: 1500 m n.p.m.
Najniższa cena: 83,30 zł
Bonanza - Brazylia Sitio Vargem Grande Natural Omniroast 250g
Data palenia: 10.05.2023
Producent: Bonanza Coffee Roasters
Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Brazylii, wypalona w niemieckiej palarni Bonanza. Palona w średnim stopniu (omniroast), idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia, jak i pod espresso. W naparze wyczuwalne są nuty brązowego cukru, rodzynek i straciatelli.
Kraj pochodzenia kawy: Brazylia
Region: Lambari, Mantiqueira
Producent: Rosimeire Aparecida Guerra
Obróbka: Extended Fermentation Natural
Odmiana: Catuai, Yellow Catuai