Zostaw nam swojego maila, damy Ci znać jak tylko wybrany produkt pojawi się w ofercie!

Zostaw nam swojego maila, damy Ci znać jak tylko wybrany produkt pojawi się w ofercie!

Zostaw nam swojego maila, damy Ci znać jak tylko wybrany produkt pojawi się w ofercie!

Zostaw nam swojego maila, damy Ci znać jak tylko wybrany produkt pojawi się w ofercie!

Zostaw nam swojego maila, damy Ci znać jak tylko wybrany produkt pojawi się w ofercie!

Zostaw nam swojego maila, damy Ci znać jak tylko wybrany produkt pojawi się w ofercie!

Zostaw nam swojego maila, damy Ci znać jak tylko wybrany produkt pojawi się w ofercie!

Promocje

Kafar - Kostaryka Finca Origenes Honey Filter 200g (outlet)

Data palenia: 30.01.2023

Producent: Kafar

Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kostaryki, wypalona w gliwickiej palarni Kafar. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. Pełna, miękka, lepka, o jedwabistej teksturze. W smaku słodka, z nutami kwiatów, jablek, winogron i marcepanu, o musującej kwasowości. Kraj pochodzenia kawy: Kostaryka Region: San Isidro del General, Brunca Farma: Origenes Producent: Ricardo Azofeifa Mora, Rebeca Moya Masis, Edgar Silva Loáciga Metoda obróbki: Honey, extended fermentation Odmiana: SL28, SL34, Ruiru 11, Batian Ocena w cuppingu: 88,25 / 100 pkt
Najniższa cena: 52,70 zł
Etno Cafe - Intercontinental 1kg (outlet)

Data palenia: 12.01.2023

Producent: Etno Cafe

Mieszanka kaw z  Afryki i Ameryki Południowej. Owocowość etiopskich ziaren łączy się ze słodyczą brazylijskiego Santosa i ziaren z Kolumbii. Dominują nuty orzechowe i czekoladowe. Ziarna wypalane są w średnim stopniu, idealne do ekspresów kolbowych, automatycznych oraz kawiarek. Kraj: Etiopia / Brazylia / Kolumbia Wysokość upraw: 1300 - 2000 m n.p.m. Odmiana botaniczna: Heirloom, Bourbon Obróbka ziarna: Natural
Najniższa cena: 97,75 zł
Etno Cafe - Etiopia Djimmah 1kg (outlet)

Data palenia: 15.01.2023

Producent: Etno Cafe

Ziarna pochodzące z Etiopii, z leśnych terenów o wysokim stopniu zacienienia. Kawa wypalana w średnim stopniu, idealna do ekspresów kolbowych, automatycznych oraz kawiarek. W smaku wyczuwalne przede wszystkim nuty przypominające fermentowany kompot oraz czkoladowo-żywiczne. Kraj: Etiopia Region: Djimmah Wysokość upraw: 1650 - 2000 m n.p.m. Odmiana botaniczna: Arabika, Heirloom Obróbka ziarna: Natural
Najniższa cena: 97,75 zł
Etno Cafe - Italian Roast 1kg (outlet)

Data palenia: 16.01.2023

Producent: Etno Cafe

Mieszanka kaw z  Afryki i Ameryki Południowej. Owocowość etiopskich ziaren łączy się ze słodyczą brazylijskiego Santosa i ziaren z Kolumbii. Dominują nuty orzechowe i czekoladowe. Ziarna wypalane są w ciemnym stopniu, idealne do ekspresów kolbowych, automatycznych oraz kawiarek. Kraj: Etiopia / Brazylia / Kolumbia Wysokość upraw: 1300 - 2000 m n.p.m. Odmiana botaniczna: Heirloom, Bourbon Obróbka ziarna: Natural
Najniższa cena: 97,75 zł
Etno Cafe - Fusion 250g (outlet)

Data palenia: 11.01.2023

Producent: Etno Cafe

Mieszanka kaw z  Afryki i Ameryki Południowej. Owocowość etiopskich ziaren łączy się ze słodyczą brazylijskiego Santosa. Dominują nuty migdałów i czarnej porzeczki. Ziarna wypalane są w średnim stopniu, idealne do ekspresów kolbowych, automatycznych oraz kawiarek. Kraj: Etiopia / Brazylia Region: Yirgacheffe / Santos Obróbka ziarna: Natural
Najniższa cena: 31,45 zł
Etno Cafe - Fusion 1kg (outlet)

Data palenia: 17.01.2023

Producent: Etno Cafe

Mieszanka kaw z  Afryki i Ameryki Południowej. Owocowość etiopskich ziaren łączy się ze słodyczą brazylijskiego Santosa. Dominują nuty migdałów i czarnej porzeczki. Ziarna wypalane są w średnim stopniu, idealne do ekspresów kolbowych, automatycznych oraz kawiarek. Kraj: Etiopia / Brazylia Region: Yirgacheffe / Santos Obróbka ziarna: Natural
Najniższa cena: 110,50 zł
Etno Cafe - Colombia Medellin 250g (outlet)

Data palenia: 12.01.2023

Producent: Etno Cafe

Kawa ziarnista z Kolumbii, wypolana przez wrocławską palarnię Etno. Palona w średnim stopniu, sprawdzi się w espresso i ekspresach przelewowych. Kawa o dominującej słodyczy - wyczujesz w niej naturalne nuty przypominające cytrusy i czekoladę deserową. Wyczuwalna wysoka kwasowość. Kraj: Kolumbia Region: Medellin Wysokość upraw: 1400 - 1700 m n.p.m. Odmiana botaniczna: lokalne odmiany arabik Obróbka ziarna: Myta
Najniższa cena: 24,65 zł
HAYB - Się Przelewa Owoc Filter 1kg (outlet)

Data palenia: 06.12.2022

Producent: HAYB

Kawa ziarnista jakości specialty wypalona w warszawskiej palarni HAYB. W opakowaniu znajdziesz ziarna o punktacji 86+ w 100% pochodzące z Rwandy. Kawa palona jasno, polecana szczególnie do kawiarni jako ziarno do gastronomicznych ekspresów przelewowych. Sprawdzi się również do dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W filiżance można odnaleźć wysoką słodycz, która idzie ręka w rękę z przyjemną kwasowością – jak dojrzały, soczysty, letni owoc. Pochodzenie: Rwanda Rushashi
Najniższa cena: 140,25 zł
HAYB - Zestaw Kawa Filter i Herbata (outlet)

Data palenia: 22.11.2022

Producent: HAYB

Świąteczny zestaw HAYB dla miłośników kawy przelewowej i herbaty. W zestawie znajdziesz: - HAYB - Kawa Świąteczna Indie Meghal Estate Filter 250g: Świąteczna kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Indii, wypalona w warszawskiej palarni HAYB. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W smaku pojawiają się nuty zbliżone do fig, śliwek, migdałów i makowca. Kraj pochodzenia ziaren: Indie Region: Baba Budangiri Hills, Karnataka Odmiana: S-795 Metoda obróbki: Washed Położenie upraw: 1150 - 1350 m n.p.m. Wynik w cuppingu: 86 / 100 punktów Kilka słów o kawie od dawida Zaadra, Head Roastera HAYB: "Zajarani kawami od Ashoka Patre, poczuliśmy potrzebę szukania więcej fajnych kaw z Indii. Pisałem do różnych importerów, aż pewnego razu dostaję odpowiedź po polsku w stylu „siema mamy to, czego szukasz, za tydzień jesteśmy w Warszawie, chętnie wpadniemy do HAYBa” – jeszcze w lekkim oszołomieniu odpisuję coś w okolicach „Siema, zapraszam!”. Wpadli – przesiorbaliśmy razem około 12 kaw, głównie z Indii. Różne smakołyki były tego dnia na stole, tradycyjne smaki, coś dla kawowych świrków też. Wybraliśmy trzy loty z oferty i co do jednego mieliśmy absolutną pewność, że wleci prosto pod choinkę lub na miękkie sianko pod obrusem. Dlaczego? A no dlatego, że ta kawa smakowała jak makowiec! Słodka, dopięta, z lekką kwasowością, idealna na ten zimowy czas. Starałem się lekko wydłużyć profil palenia, żeby wydobyć jeszcze więcej słodyczy – śmiało możesz proponować rodzinie jako świąteczne ciacho, no i nie musisz podawać cukru!" - HAYB - Herbatka Świąteczna - Sypana 100g: Pewnie nie zastanawiasz się za bardzo, jak smakują święta. Smakujesz i wiesz. Tak też jest z tą herbatą – jeśli nie skojarzy Ci się ze świętami, to pewnie pomyliły Ci się święta! Składniki: suszona skórka pomarańczy, suszone jabłko (bez skórki), rodzynki, kawałki pomarańczy suszonej, żurawina, hibiskus, mielony imbir, skórka cytryny, cynamon mielony, aromat naturalny.  
Najniższa cena: 59,50 zł
HAYB - Gwatemala Dark Espresso 250g (outlet)

Data palenia: 23.01.2023

Producent: HAYB

Kawa ziarnista jakości specialty z Gwatemali wypalona przez warszawską palarnię HAYB. Palona w ciemnym stopniu, przeznaczona do espresso, sprawdzi się w ekspresach ciśnieniowych i kawiarkach. W jej smaku pojawiają się nuty ciemnej czekolady, czerwonych owoców i brązowego cukru. Świetnie sprawdzi się zarówno jako czarna kawa, jak i z dodatkiem mleka. Kraj pochodzenia ziarna: Gwatemala Region: Huehuetenango Odmiana: Caturra, Catuai, Bourbon Metoda obróbki: Washed
Najniższa cena: 32,30 zł
Kafar - Kostaryka Finca Origenes Honey Filter 200g (outlet)

Data palenia: 30.01.2023

Producent: Kafar

Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Kostaryki, wypalona w gliwickiej palarni Kafar. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. Pełna, miękka, lepka, o jedwabistej teksturze. W smaku słodka, z nutami kwiatów, jablek, winogron i marcepanu, o musującej kwasowości. Kraj pochodzenia kawy: Kostaryka Region: San Isidro del General, Brunca Farma: Origenes Producent: Ricardo Azofeifa Mora, Rebeca Moya Masis, Edgar Silva Loáciga Metoda obróbki: Honey, extended fermentation Odmiana: SL28, SL34, Ruiru 11, Batian Ocena w cuppingu: 88,25 / 100 pkt
Najniższa cena: 52,70 zł
Etno Cafe - Intercontinental 1kg (outlet)

Data palenia: 12.01.2023

Producent: Etno Cafe

Mieszanka kaw z  Afryki i Ameryki Południowej. Owocowość etiopskich ziaren łączy się ze słodyczą brazylijskiego Santosa i ziaren z Kolumbii. Dominują nuty orzechowe i czekoladowe. Ziarna wypalane są w średnim stopniu, idealne do ekspresów kolbowych, automatycznych oraz kawiarek. Kraj: Etiopia / Brazylia / Kolumbia Wysokość upraw: 1300 - 2000 m n.p.m. Odmiana botaniczna: Heirloom, Bourbon Obróbka ziarna: Natural
Najniższa cena: 97,75 zł
Etno Cafe - Etiopia Djimmah 1kg (outlet)

Data palenia: 15.01.2023

Producent: Etno Cafe

Ziarna pochodzące z Etiopii, z leśnych terenów o wysokim stopniu zacienienia. Kawa wypalana w średnim stopniu, idealna do ekspresów kolbowych, automatycznych oraz kawiarek. W smaku wyczuwalne przede wszystkim nuty przypominające fermentowany kompot oraz czkoladowo-żywiczne. Kraj: Etiopia Region: Djimmah Wysokość upraw: 1650 - 2000 m n.p.m. Odmiana botaniczna: Arabika, Heirloom Obróbka ziarna: Natural
Najniższa cena: 97,75 zł
Etno Cafe - Italian Roast 1kg (outlet)

Data palenia: 16.01.2023

Producent: Etno Cafe

Mieszanka kaw z  Afryki i Ameryki Południowej. Owocowość etiopskich ziaren łączy się ze słodyczą brazylijskiego Santosa i ziaren z Kolumbii. Dominują nuty orzechowe i czekoladowe. Ziarna wypalane są w ciemnym stopniu, idealne do ekspresów kolbowych, automatycznych oraz kawiarek. Kraj: Etiopia / Brazylia / Kolumbia Wysokość upraw: 1300 - 2000 m n.p.m. Odmiana botaniczna: Heirloom, Bourbon Obróbka ziarna: Natural
Najniższa cena: 97,75 zł
Etno Cafe - Fusion 250g (outlet)

Data palenia: 11.01.2023

Producent: Etno Cafe

Mieszanka kaw z  Afryki i Ameryki Południowej. Owocowość etiopskich ziaren łączy się ze słodyczą brazylijskiego Santosa. Dominują nuty migdałów i czarnej porzeczki. Ziarna wypalane są w średnim stopniu, idealne do ekspresów kolbowych, automatycznych oraz kawiarek. Kraj: Etiopia / Brazylia Region: Yirgacheffe / Santos Obróbka ziarna: Natural
Najniższa cena: 31,45 zł
Etno Cafe - Fusion 1kg (outlet)

Data palenia: 17.01.2023

Producent: Etno Cafe

Mieszanka kaw z  Afryki i Ameryki Południowej. Owocowość etiopskich ziaren łączy się ze słodyczą brazylijskiego Santosa. Dominują nuty migdałów i czarnej porzeczki. Ziarna wypalane są w średnim stopniu, idealne do ekspresów kolbowych, automatycznych oraz kawiarek. Kraj: Etiopia / Brazylia Region: Yirgacheffe / Santos Obróbka ziarna: Natural
Najniższa cena: 110,50 zł
Etno Cafe - Colombia Medellin 250g (outlet)

Data palenia: 12.01.2023

Producent: Etno Cafe

Kawa ziarnista z Kolumbii, wypolana przez wrocławską palarnię Etno. Palona w średnim stopniu, sprawdzi się w espresso i ekspresach przelewowych. Kawa o dominującej słodyczy - wyczujesz w niej naturalne nuty przypominające cytrusy i czekoladę deserową. Wyczuwalna wysoka kwasowość. Kraj: Kolumbia Region: Medellin Wysokość upraw: 1400 - 1700 m n.p.m. Odmiana botaniczna: lokalne odmiany arabik Obróbka ziarna: Myta
Najniższa cena: 24,65 zł
HAYB - Się Przelewa Owoc Filter 1kg (outlet)

Data palenia: 06.12.2022

Producent: HAYB

Kawa ziarnista jakości specialty wypalona w warszawskiej palarni HAYB. W opakowaniu znajdziesz ziarna o punktacji 86+ w 100% pochodzące z Rwandy. Kawa palona jasno, polecana szczególnie do kawiarni jako ziarno do gastronomicznych ekspresów przelewowych. Sprawdzi się również do dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W filiżance można odnaleźć wysoką słodycz, która idzie ręka w rękę z przyjemną kwasowością – jak dojrzały, soczysty, letni owoc. Pochodzenie: Rwanda Rushashi
Najniższa cena: 140,25 zł
HAYB - Zestaw Kawa Filter i Herbata (outlet)

Data palenia: 22.11.2022

Producent: HAYB

Świąteczny zestaw HAYB dla miłośników kawy przelewowej i herbaty. W zestawie znajdziesz: - HAYB - Kawa Świąteczna Indie Meghal Estate Filter 250g: Świąteczna kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Indii, wypalona w warszawskiej palarni HAYB. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W smaku pojawiają się nuty zbliżone do fig, śliwek, migdałów i makowca. Kraj pochodzenia ziaren: Indie Region: Baba Budangiri Hills, Karnataka Odmiana: S-795 Metoda obróbki: Washed Położenie upraw: 1150 - 1350 m n.p.m. Wynik w cuppingu: 86 / 100 punktów Kilka słów o kawie od dawida Zaadra, Head Roastera HAYB: "Zajarani kawami od Ashoka Patre, poczuliśmy potrzebę szukania więcej fajnych kaw z Indii. Pisałem do różnych importerów, aż pewnego razu dostaję odpowiedź po polsku w stylu „siema mamy to, czego szukasz, za tydzień jesteśmy w Warszawie, chętnie wpadniemy do HAYBa” – jeszcze w lekkim oszołomieniu odpisuję coś w okolicach „Siema, zapraszam!”. Wpadli – przesiorbaliśmy razem około 12 kaw, głównie z Indii. Różne smakołyki były tego dnia na stole, tradycyjne smaki, coś dla kawowych świrków też. Wybraliśmy trzy loty z oferty i co do jednego mieliśmy absolutną pewność, że wleci prosto pod choinkę lub na miękkie sianko pod obrusem. Dlaczego? A no dlatego, że ta kawa smakowała jak makowiec! Słodka, dopięta, z lekką kwasowością, idealna na ten zimowy czas. Starałem się lekko wydłużyć profil palenia, żeby wydobyć jeszcze więcej słodyczy – śmiało możesz proponować rodzinie jako świąteczne ciacho, no i nie musisz podawać cukru!" - HAYB - Herbatka Świąteczna - Sypana 100g: Pewnie nie zastanawiasz się za bardzo, jak smakują święta. Smakujesz i wiesz. Tak też jest z tą herbatą – jeśli nie skojarzy Ci się ze świętami, to pewnie pomyliły Ci się święta! Składniki: suszona skórka pomarańczy, suszone jabłko (bez skórki), rodzynki, kawałki pomarańczy suszonej, żurawina, hibiskus, mielony imbir, skórka cytryny, cynamon mielony, aromat naturalny.  
Najniższa cena: 59,50 zł
HAYB - Gwatemala Dark Espresso 250g (outlet)

Data palenia: 23.01.2023

Producent: HAYB

Kawa ziarnista jakości specialty z Gwatemali wypalona przez warszawską palarnię HAYB. Palona w ciemnym stopniu, przeznaczona do espresso, sprawdzi się w ekspresach ciśnieniowych i kawiarkach. W jej smaku pojawiają się nuty ciemnej czekolady, czerwonych owoców i brązowego cukru. Świetnie sprawdzi się zarówno jako czarna kawa, jak i z dodatkiem mleka. Kraj pochodzenia ziarna: Gwatemala Region: Huehuetenango Odmiana: Caturra, Catuai, Bourbon Metoda obróbki: Washed
Najniższa cena: 32,30 zł
Story Coffee Roasters - Brazil Mogiana Espresso 1kg (outlet)

Data palenia: 27.12.2022

Producent: Story Coffee Roasters

Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Brazylii, wypalona w warszawskiej palarni Story Coffee Roasters. Palona w średnim stopniu, doskonale sprawdzi się w ekspresach ciśnieniowych i kawiarkach. W filiżance odnajdziesz pełne, gładkie body o nutach karmelu, czekolady i delikatnej kwasowości. Kraj pochodzenia ziarna: Brazylia Region: Alta Mogiana Odmiana: Icatu, Catuai Metoda obróbki: Natural Wysokość upraw: 900 - 1200 m n.p.m. Ocena w cuppingu: 82+ / 100 pkt
Najniższa cena: 92,65 zł
Dutch Barista - Peru Eleuterio Cup of Excellence Filter 250g (outlet)

Data palenia: 14.11.2022

Producent: Dutch Barista

Kawa ziarnista jakości specialty z Peru, wypalona w holenderskiej palarni Dutch Barista. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W smaku wyczuwalne są nuty torta szwarcwaldzkiego, kompotu, orzecha włoskiego, limonki i imbiru. Kraj pochodzenia ziarna: Peru Region: Junin Farma: Santa Sofia Producent: Eleuterio Bolanos Torrecillas Odmiana: Bourbon, Caturra Metoda obróbki: Washed Położenie upraw: 1700 m n.p.m. Ocena w cuppingu: 89,28 / 100 pkt
Najniższa cena: 82,00 zł
KawePale - Need For Przelew Filter 250g

Data palenia: 17.04.2023

Producent: KawePale

Mieszanka kaw ziarnistych jakości specialty pochodząca z Etiopii i Gwatemali, wypalona przez KawePale. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W jej smaku pojawiają się nuty zbliżone do bergamotki, grejpfruta i orzecha włoskiego.
LaCava - Gwatemala Finca La Torre 2 Filter 250g

Data palenia: 24.04.2023

Producent: LaCava

Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Gwatemali, wypalona w palarni LaCava. Palona jasno, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, French Pressa, oraz innych alternatywnych metod parzenia. W smaku wyczuwalne są nuty ciemnej czekolady z pomarańczą, prażonych orzechów i suszonych owoców. Jedna z trzech kaw wybranych przez Head Roastera LaCava z plantacji La Torre - wszystkie powstały z tego samego ziarna, a różni je proces obróbki lub dzień zbioru. Guatemala Finca La Torre 2 (myta) - To kwintesencja Gwatemali: kawa, owoce i czekolada. Wystarczy tylko, że zamkniesz oczy, a wyraźny akcent ciemnej czekolady połączony z soczystą pomarańczą i miłą słodyczą suszonych owoców przeniesie Cię w zapierające dech w piersi zakątki Gwatemali. Kawa obrabiana metodą mytą. Kraj pochodzenia kawy: Gwatemala Region: Acatenango Metoda obróbki: Washed Odmiana: Caturra, Bourbon, Geisha Położenie upraw: 1660 m n.p.m.
Najniższa cena: 59,00 zł
Coffeelab - Panama Finca Quiros Espresso 500g (outlet)

Data palenia: 29.01.2023

Producent: Coffeelab

Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Panamy, wypalana w warszawskiej palarni Coffeelab. Palona w średnim stopniu, sprawdzi się w ekspresach ciśnieniowych i kawiarkach. W smaku wyczuwalne są nuty dojrzałej wiśni, czerwonego grejpfruta oraz nugatu. Kraj pochodzenia kawy: Panama Region: Chiriqui Odmiana: Obata, Catuai, Typica Metoda obróbki: Instrinsic Cherry
Najniższa cena: 76,50 zł
LaCava - Brazil Fazenda Rainha Espresso 550g (outlet)

Data palenia: 20.11.2022

Producent: LaCava

Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Brazylii, wypalona w palarni LaCava. Palona w średnim stopniu, przeznaczona do espresso - doskonale sprawdzi się w ekspresach ciśnieniowych i kawiarkach. Słodka, z delikatnymi nutami owocowymi - w jej smaku można wyczuć naturalne akcenty wiśni, orzecha i ciemnej czekolady. Kraj pochodzenia kawy: Brazylia Region: Alto Mogiana, Sao Paulo Metoda obróbki: Natural Odmiana: Yellow Bourbon Położenie upraw: 1150 - 1350 m n.p.m.
Najniższa cena: 55,30 zł
Doubleshot - Etiopia Nensebo Washed Filter 300g

Data palenia: 11.05.2023

Producent: Doubleshot

Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Etiopii, wypalona w czeskiej palarni Doubleshot. Jasno palona, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia. W smaku wyczuwalne są nuty kwiatów, żółtych owoców i ciasteczek maślanych. Kraj pochodzenia kawy: Etiopia Region: Nensebo Farma: Refisa Metoda obróbki: Washed Odmiana: Heirloom
La Cabra - Brazylia Mococa Natural Omniroast 250g (outlet)

Data palenia: 10.01.2023

Producent: La Cabra

Kawa ziarnista jakości specialty pochodząca z Brazylii, wypalona w duńskiej palarni La Cabra. Palona w średnim stopniu, idealna do ekspresu przelewowego, dripa, Chemexa, AeroPressa, oraz innych alternatywych metod parzenia, jak i pod espresso. Słodka, o nutach truskawek, wiśni, czekolady i orzechów. Kraj pochodzenia kawy: Brazylia Region: Mococa Producent: Mococa Farmers Metoda obróbki: Pulped Natural Odmiana: Castillo Położenie upraw: 1200 m n.p.m.
Najniższa cena: 67,15 zł